public

Google Chrome bryr sig inte om ditt medgivande

Det finns egentligen inte så många ord som kan beskriva vad jag tycker om denna senaste ändringen av Google. Kort och gott, så här är det. Loggar du in på

för ett år sedan

Senaste Artikel Cyberförsvarsdagen 2020 - Löpande anteckningar av Christoffer Strömblad public

Det finns egentligen inte så många ord som kan beskriva vad jag tycker om denna senaste ändringen av Google. Kort och gott, så här är det. Loggar du in på GMail har du nu även loggat in i Chrome. Japp, inget medgivande nödvändigt här inte.

Google menar att du fortfarande behöver lämna ett andra medgivande för att inställningar, bokmärken, sökhistorik, besökshistorik ska synkroniseras. Men med tanke på hur lite respekt de har för ditt första medgivande (logga in i Chrome) är det inte särskilt betryggande med att det finns ett andra medgivande.

Matthew Green skriver väldigt bra om läget.

Christoffer Strömblad

Publicerad för ett år sedan