public

USA uppdaterar cyberstrategi med breda penseldrag

President Donald J. Trump har skrivit under en ny cyberstrategi för USA. I denna belyser man de flesta områden som kan tänkas falla in under cyberområdet. Arbetskraften, avskräckning, kritisk infrastruktur,

för ett år sedan

Senaste Artikel Cyberförsvarsdagen 2020 - Löpande anteckningar av Christoffer Strömblad public

President Donald J. Trump har skrivit under en ny cyberstrategi för USA. I denna belyser man de flesta områden som kan tänkas falla in under cyberområdet. Arbetskraften, avskräckning, kritisk infrastruktur, attribution, incidentrapportering och mycket mer.

With the release of this National Cyber Strategy, the United States now has its first fully articulated cyber strategy in 15 years. This strategy explains how my Administration will:

Och ni får lov att ursäkta mig, men kolla på den här signaturen. Är det en femåring som gjort den? Jag förstår att en signatur inte behöver visa namnet, men seriöst… det vore kanske på sin plats att träna lite på att signera dokument.

Donald J. Trump signatur… som femåring

Christoffer Strömblad

Publicerad för ett år sedan