public

Sammanfattning: Sophoslabs 2019 Threat Report

Nyckelinsikter Trend pekar på att angripare skiftar från fullständigt automatiserade infektioner till halv-automatiserade där angriparen automatisk distribuerar skadlig kod för initialt fotfäste men senare manuellt försöker angripa infrastrukturen för att

för ett år sedan

Senaste Artikel test-artikel, endast för medlemmar av Christoffer Strömblad members

Nyckelinsikter

Rapport från Sophos är bra, men det finns ett gäng saker jag saknar. De inleder med hur viktigt det är med rigorös och trovärdig rapportering. Hur viktigt det är med sunda och vetenskapligt förankrade mätningar. Vad saknas i rapporten? Precis, exakt detta. Det finns nästan inga siffror som stödjer de slutsatser som presenterats. Synd eftersom det annars är en bra och välskriven rapport.

Anteckningar från rapporten

Sophos rekommenderar vad?

Christoffer Strömblad

Publicerad för ett år sedan